Delatnosti

Ko smo mi?

Bavimo se izradom računarskih programa i web sajtova, vršimo servis računara i prodaju delova i računarske opreme.

Usluge i trgovina

Usluge

Programiranje: Aplikacije za računare

Osnovna delatnost našeg preduzeća je izrada Windows računarskih programa za firme. Pomoću naših aplikacija možete pratiti stanje vaših proizvoda i artikala u više magacina i prodavnica, možete izdavati fiskalne i redovne račune po novim pravilima fiskalizacije, možete ih predati u sistem elektronskih faktura sa prilozima ili bez. Možete pratiti sve prihode i rashode za vaše preduzeće, vodititi evidenciju zaposlenih, vršiti obračun plate i sve to evidentirati u finansijskom i robnom knjigovodstvu. Pomoću naših programa upravljate sa svim tokovima u vašem preduzeću.
Ukoliko trenutno ne posedujemo program koji odgovara vašim potrebama, možemo izraditi potpuno novi, prema vašim zahtevima. Ne prodajemo nepromenjive programe, čije funkcije često ne zadovoljavaju u potpunosti potrebe korisnika, već kao programeri sa iskustvom pišemo programe prilagođene korisničkim potrebama. Svi naši programi, prema potrebama, mogu se modifikovati. Svaki naručeni program se izrađuje prema potrebama naručioca.

C#   Visual Basic   .NET   XML   JSON   C++   C   Cobol   Turbo Pascal   Assembler   Basic

Izrada web stranica

Vaše preduzeće ima sve perspektive uspešnog razvoja ali ne vidi Vas dovoljan broj budućih partnera? Namenski oglasi su previše skupi a i povrat uloženih sredstava je nesiguran? Vi imate potrebu za jednom web stranicom koja je dostupna u bilo koje vreme i sa bilo koje tačke sveta, sa računara ili sa mobilnog telefona a i troškovi održavanja su prihvatljivi. Pomoću web stranice vaši budući poslovni partneri mogu da upoznaju viziju, delatnost, moto preduzeća kao i paletu vaših proizvoda i usluga.
Ako ste već i Vi razmišljali o ovim stvarima, imali i neke ideje ali niste bili u mogućnosti da sve to realizujete, kontaktirajte nas i rado ćemo Vam pomoći oko realizacije svega makar i ako Vam treba samo mala pomoć da bi ste sve pokrenuli. Mi smo tu da Vam pomognemo. Pomažemo Vam u izboru imena domena za Vaše preduzeće, oko izbora i zakupa prostora za hostavanje vaše internet stranice. Na vaš zahtev vršimo izradu internet stranice prema vašim idejama i zamislima, od obične stranice za prezentaciju firme do serverski zahtevne web stranice kao što je web prodavnica. Dajemo predloge za izbor tehnologije i alata iz kojih, nakon naših saveta i informacija, možete birati ili nam prepustiti kompletnu realizaciju uz izbor najoptimalnijih tehnologija. Ako želite saznati više u vezi izrada web stranica i tehnologija vezanih za internet kontaktirajte nas i rado ćemo pomoći.

HTML   CSS   JavaScript   PHP   XML   XHTML   Bootstrap   JSON   FTP   WordPress

Analiza softvera: Izrada programa po zahtevima klijenata

Imate potrebu za programom koji vrši neke specifične obrade? I nakon duže potrage na tržištu programskih rešenje niste naišli na neki program koji potpuno ispunjava vaše zahteve? Proizvožači gotovih programskih rešenja nisu pokazali ni najmanju nameru da menjaju programe ili niste ni mogli doći do njih? Možda možete probati sa nama, imamo iskustva u ovoj oblasti poslova. Već smo za više preduzeća izradili posebne programe za posebne poslove, po posebnim zahtevima i to tako da odgovara željama korisnika. Tokom vremena kako se menjali uslovi rada i okoline, na zahtev korisnika izvršili smo i određene korekcije u programima, tako da da su poslovni procesi tekli dalje bez većih prekida. Pogledajte naše reference i uverite se u zadovoljstvo naših klijenata. Ako i Vi razmišljate o namenskim programima, samo za vaše potrebe, stupite u kontakt sa nama, saslušaćemo vaše želje, sagledati tehničke mogućnosti realizacije, dati ponudu, napraviti analizu i izvršiti izradu programa.

Projektovanje i realizacija kompletnih informacionih sistema

Dizajniramo i implementiramo sveobuhvatne informacione sisteme za naše klijente, prema njihovim posebnim potrebama. Projektovanje obuhvata ekstenzivnu analizu realnog sistema i završava se izradom projektne dokumentacije. Implementacija se sastoji od izgradnje celokupnog informacionog sistema korak po korak, prema sadržaju projektne dokumentacije koja je prethodno bila kreirana nakon analize.

Projektovanje i postavljanje računarske mreže

Zar u vašoj kompaniji nije dovoljan samo jedan računar koji vaši zaposleni uglavnom koriste za administrativne poslove i obradu podataka, kao i za komunikaciju? Da li bi računari bili potrebni na više poslova, a da li bi se onda usaglašavali rezultati rada? To je skoro svakodnevna pojava za mala preduzeća na putu rasta, a za srednja i velika preduzeća je uslov. Možemo pomoći i u vezi ovog problema.
Na vaš zahtev, mi ćemo izaći na teren, otići na licu mesta, proceniti potrebe vaše kompanije i utvrditi koji alati, proširenja, aplikacije i protokoli će vam biti potrebni da bi vaš novi sistem korporativne mreže funkcionisao kao simfonijski orkestar, i to za rukovanje saobraćaj podataka unutar mreže kao i za izlaze na Internet. Nakon instalacije sistema vi ćete dobiti tehničku dokumentaciju, i pokazaćemo vašim zaposlenima kako da efikasno koriste novi sistem, a mi ćemo nastaviti da pružamo pomoć i dalje u slučaju bilo kakvih promena ili poteškoća.

Ethernet   Wifi   TCP/IP   DHCP   IMAP   POP3   SMTP   SSL/TLS   DNS   HTTP/HTTPS

Trgovina

Prodaja računara

Bavimo se i prodajom novih stonih računara i laptopova. Sastavljamo računare prema Vašim zahtevima i potrebama. Ako tačno znate koje komponente biste želeli u računarima i ukoliko naši dobavljači to poseduju (sarađujemo sa više od 10 dobavljača) mi ćemo Vam iste nabaviti i od njih sastaviti računar. Ne morate da poznajete komponente, dovoljno je samo da znate šta biste radili sa računarom preporučićemo Vam odgovarajući. Možete kupiti unapred sastavljene (gotove) konfiguracije, one jesu jeftinije ali nije sigurno da potpuno zadovoljavaju Vaše potrebe. Nasuprot tome ako se računar sastavlja prema potrebama korisnika, za tačno određene poslove, mnogo će bolje odrađivati poslove za koje je namenjen. U svakom slučaju odluka je na Vama. Roba je kompletno iz redovne nabavke (Srbija), garancija je minimalno dve godine, dok ako se računar sastavlja iz delova, svaki deo ima svoju garanciju, koja može da bude i do 5 godina. Garanciju realizujete u našim maloprodajnim objektima u Subotici ili u Srbobranu.

Prodaja delova i periferijskih uređaja za računare

Da li Vam se već dešavalo da računar radi odlično ali da jednostavno povremeno uspori, da neke programe ne možete instalirati ili pokrenuti, da u Vašem računara manjka radne memorije, da se neki programi žale da je grafička kartica slaba? Možda da se pokvario neki od vitalnih delova računara, te zbog toga računar zastajkuje, „kašljuca“ i zamenom bi se sve rešilo? Prodajemo i ugrađujemo delove i komponente za računare. Posetite nas, donesite ili ako ne možete, doći ćemo po Vaš računar i mi ćemo preko naših partnera nabavit i ugraditi deo za Vaš računar.
Pored delova za računare prodajemo računarsku periferiju, kao što su mrežne komponente, kablovi, štampači, toneri, zvučnici, miševi, tastature, monitori, razni kablovi, USB memorije, memorijske kartice, itd.

Popravka i održavanje

Servis računara

Ne radi Vam računar ili možda samo malo brlja? Ne znate razlog? Možda se neki deo pokvario? Možda se raspao operativni sistem? Dopremite računar do nas i mi ćemo detaljnom analizom utvrditi uzrok neispravnog funkcionisanja Vašeg računara, predložiti korekcione intervencije i nakon Vaše odluke izvršiti popravku. Prihvatamo i stone (desktop) računare i laptopove.

×

Ova veb lokacija koristi kolačiće kako bi vam ponudila najbolje iskustvo. Molimo prihvatite kolačiće za optimalnu performansu.